Om oss

PROKLÆR AS – etablert i 2020; En sammenslutning av fagfolk med ulike erfaringer. 20 års erfaring med personlig verneutstyr i Skandinavia og Nord-Europa, men også 10 års vellykket erfaring i det norske telekommunikasjons byggemarkedet.

Vi tilbyr innovativt, praktisk og sikkert verneutstyr av høy kvalitet som oppfyller europeiske standarder.

Vårt mål er å forstå kundens behov og tilby nødvendig verneutstyr fra hode til tå som gir beskyttelse og komfort i enhver arbeidsoppgave.
De viktigste aspektene ved selskapet: operasjonell effektivitet, komfort, stil og kvalitet. For å oppnå dette jobber vi tett med europeiske og asiatiske partnere på jakt etter nye materialer og designløsninger. Ved å importere produkter direkte kan vi tilby det beste forholdet mellom kvalitet og pris.Kjente merkevarer i Nord-Europa skapt av oss og våre partnere er Rewelly, G-SAFETY, Monte og Cannygo.

Vi selger også produkter fra Snickers, MASCOT, Helly Hansen Workwear, Petzl, ATG, UVEX, Guide, Zekler, L.Brador, Portwest, Stihl samt andre kjente merker.Ved å jobbe tett med din bedrift kan vi  skape nye produkter som tilfredsstiller dine ønsker, krav og behov.

Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe deg med utstyr for din arbeidssikkerhet.